RPG Forums

Go Back   RPG Forums > Role Playing Game Section > games.juhlin.com

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-25-2009, 12:50 AM
kato13's Avatar
kato13 kato13 is offline
Administrator
 
Join Date: May 2007
Location: Chicago, Il USA
Posts: 3,282
Send a message via ICQ to kato13
Default Measurement units

For anyone using the equipment portion of my gaming site, you are currently being forced to use Kilograms and cubic feet for measurement units.

This is due to the fact that I am upgrading the entire website to allow all registered forum users access.

This issue should be resolved shortly.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-27-2009, 03:42 AM
kato13's Avatar
kato13 kato13 is offline
Administrator
 
Join Date: May 2007
Location: Chicago, Il USA
Posts: 3,282
Send a message via ICQ to kato13
Default

This has been fixed with the update to allow forums users access.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-28-2010, 05:11 PM
Owen E Oulton Owen E Oulton is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 43
Default

1st post in here... I have the MP using metric measurements and the locals using a mixture of metric and imperial.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.